If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
мит ли е лошото качество на италянските автомобили?
шок и ужас 350лв свещи предполагам че това не са догатки а си ги сменял колко свещи има тая бегачка
Воабще не съм добре запознат с тези коли сега се ограмотявам относно алфа
8
е може да прочетеш и моите ремонти, надлежно описани в началото на раздела
и после виж на Насо подписа, и ако се отъждествиш с всичко това, начи си готов за сектата
Като прочетох на времето на Valjo поменика и ми настръхна косата и реших да си карам боксерчетата,но вече имам ТS и да знаеш че не е чак толкова страшно.Неговото е най-най-максималният вариант,а и той споменаваза някой работи "това нямаше нужда да се сменя ама аз..."
valjo да прочетох всичко внимателно и се получи зацикляне оказа се че не е зациклил компа ми а самия аз определено доста е плашещо но както и да е то тези ремонти да не ми се съберат всичките на куп като ми изпадне подходящата алфа взимам пък после ще му мисля Аз съм нов тук,но вие ми се виждате пичове ще помагате със савети
Genataa, Гледай моите разходи а не тези на Вальо.
След сватбата няма да ти стигнат парите за друга кола освен Алфа. Повярвай ми - все пак вече ще си семеен.
Колегите са прави че се сменят предимно консумативи. Ама проблема е 4е на немските коли това са филтри и масло. При алфа това са съединители, термостати, помпи на съединитела, дебитомери. Може колегите да кажат че е както се уцели ама повечето са сменяли поне 2 от скъпите монсумативи. те чистачките нови са 100лв . Друга е темата че ние им сменяме само перата.
Колегите са прави че се сменят предимно консумативи. Ама проблема е 4е на немските коли това са филтри и масло. При алфа това са съединители, термостати, помпи на съединитела, дебитомери. Може колегите да кажат че е както се уцели ама повечето са сменяли поне 2 от скъпите монсумативи. те чистачките нови са 100лв . Друга е темата че ние им сменяме само перата.
Те на немските съединителите и термостатите са вечни, нали . Абе он немецо го е измислил .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment